Uppdaterades: 2017-05-26

Hur skaffar jag ett mobilt bank-id?

Först och främst behöver du ha en internetbank, och en mobil eller surfplatta där du kommer åt internet. Sedan gör du så här:

1. Ladda ner säkerhetsappen BankID till din mobil eller surfplatta. Den finns i App Store och i Google Play.
  2. Logga in på din internetbank och beställ ett mobilt bank‑id. Då får du direkt en kod som du ska använda för att aktivera appen.
  3. Klart!

Om du vill ha fler tips om hur du skaffar och använder mobilt bank‑id kan du följa vår steg‑för‑steg-guide Snabbare studiemedel med Mobilt BankID (nytt fönster)